top of page

Noahide Dating - First Steps

Public·155 members

Shalom ce Shavua Tov !

I write in romanian you can read in any lingua with translation....

Mă numesc RIVKA, am 52 de ani in buletin, in fizic mă simt de 35.

despre mine, am 162 cm, 59 kg, 98/79/99, am parul castaniu și ochii verzi.

Pasiunea mea pentru iudaism m a adus pe acest site in urma cu mult timp, deși cunosc foarte bine aceste concepte voiam mai mult, așa deci sunt in proces de giur.

îmi place să citesc cărți despre spiritualitate, în colecția mea se afla pe primul loc Tora, Siddur, și toate cărțile religioase, apoi Călăuză Rătăciților de Moshe Maimonide(Rambam), și multe altele.

Îmi plac filmele evreiești, stilul de viață îl ador, iubesc poporul evreu mă inspiră și mi sa putere, și vreau să fiu parte din ei!

îmi place să gătesc, să mă plimb in aer curat, iubesc natura și tot ceea ce a creat Hasem in marea lui iubire!

despre tine:

mi as dori sa fii un bărbat drăguț, educat, religios și nefumător, băut ocazional, poți să fii văduv, divorțat, poți să ai copilași iubesc copii, m as bucura sa ai o casă cu grădină sa ne cultivam singuri legumele, undeva intre un kibutz aerul curat, ciripitul pasarelelor, susurul apelor, și briza vânticelului de vară!

poți să ai între 45 și 60 ani, dacă ai mai mult el prea mult vreau să fii un partener de nădejde. să ne bucurăm împreună de viață, să călătorim daca se poate dar să și muncim pământul să ne binecuvânteze Hasek cu roadele lui!

M as bucura sa vii sa ne cunoaștem, as vrea sa vorbesc hebrew sper să mă înveți sau sa își cursuri când fac Alia, da ai înțeles, sa fii evreu m as bucura mult!

10 Views
bottom of page